| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
samandlx
|
Пуснато на: Съб Апр 26, 2008 1:51 pm Заглавие: Шарнирни болтове на Кончето |
|
|
Здравейте на всички форумци! Моето конче е вече на 14000 км безпроблемни и аз самия съм много доволен от машината - направена е отлично!
Но от вчера, значи малко преди 14000, нещо при предно ляво започна да похлопва. Качих си я на канал и на шарнирче ми заприлича проблема.
Въпросът е, за толкова километри може ли да се случи? От друга страна колата е карана в градски и междуградски режими в крейсерските и параметри и тъй като състоянието на пътищата е плачевно, не му се учудвам.
Идея откаде могат да се намерят шарнири и дали в сервиза в София могат да ги сменят!
Аз в понеделник ще питам там, но ако някой може да каже нещо по този въпрос ще му бъда много благодарен.
Засега весели празници от мен! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
 |
kiril_bulgaria

Регистриран на: 28 Юни 2007 Мнения: 102 Местожителство: лято в Царево, зима на парно в Бургас
|
Пуснато на: Нед Апр 27, 2008 8:21 am Заглавие: |
|
|
Сигурен съм, че тук трябва да ти отговори гл инж на Саманд сервиза в Хасково. Ако ли не, след няколко дни аз ще ти дам необходимата информация. _________________
Бивш първи коневладелец в България!
http://tzarevo-hotel.com |
|
|
 |
 |
samandlx
|
Пуснато на: Нед Апр 27, 2008 2:35 pm Заглавие: |
|
|
Много ти благодаря! Аз самия скоро имам пътуване до Хасково и задължително ще мина и през сервиза за информация!
И един въпрос, дали може да се съберем собствениците на Саманд, хем своего рода реклама можем да направим, хем и да се знаем, и да си помагаме ако се наложи. Мисля, че ще се бъде приятно.
Ако имаш някаква идея по въпроса може да се опитаме да направим нещо. Говоря на "ти", надявам се нямаш нищо против |
|
|
 |
 |
kiril_bulgaria

Регистриран на: 28 Юни 2007 Мнения: 102 Местожителство: лято в Царево, зима на парно в Бургас
|
Пуснато на: Пон Апр 28, 2008 6:19 pm Заглавие: |
|
|
Аз съм бившият собственик на първият Саманд. Иранците отказаха да предоставят този модел Саманд, който аз искам и заради който си продадох кончето, или по тяхните думи трябва да чакам много.
Но и аз искам да се съберем, по някакъв начин да се запознаем, да си помагаме. Това е една идея, която трябва да подхвърлим в Хасково, че и те да помогнат.
Колата е хубава, но и липсва реклама. Във форума собствениците на Саманд са 3 или 4 човека. Предполагам, че останалите притежатели на конете не знаят за форума или нямат никъкви проблеми, че да ги дискутират.
Щом ще ходиш до Хасково, свържи се с ЛЕО1, той е от там.Пиши му ЛС, вижте се, пък може да тръгне нещо. _________________
Бивш първи коневладелец в България!
http://tzarevo-hotel.com |
|
|
 |
 |
samandlx
|
Пуснато на: Пон Апр 28, 2008 6:27 pm Заглавие: |
|
|
| Напълно съм съгласен, аз утре мисля да мина през сервизния център в София и да си поприказвам с хората по тези въпросии ако могат и искат да помогнат ще бъде хубаво според мен, ще може да се организира едно ходене докадето и да е. В софия поне видях трина или четирима собственика без да броим тези на иранското посолство. И си прав много малко хора знаят за колата и самите собственици на автомобилите не знаят затози форум. То аз не знаех за този форум, та какво да искаме за хората. |
|
|
 |
 |
|