| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kiril_bulgaria

Регистриран на: 28 Юни 2007 Мнения: 102 Местожителство: лято в Царево, зима на парно в Бургас
|
Пуснато на: Пет Юни 29, 2007 8:47 pm Заглавие: Първа Българска конна армия - Преброяване на коневладелците |
|
|
Казвам се Кирил, 48год, лятото в Царево, зимата на парно в Бургас. Харесвам си кончето и го яздя с удоволствие. Пък ако някой идва на море-да свирка, ще изпием по една бира. Пък ако знаете какво правя на барбекюто, пръстите ще си оближите. _________________
Бивш първи коневладелец в България!
http://tzarevo-hotel.com |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
 |
SadrazaM
|
Пуснато на: Вто Юли 24, 2007 1:40 pm Заглавие: Първа Българска конна армия - Преброяване на коневладелците |
|
|
Здравей гледам, че прекарваш част от годината в Бургас е и аз съм от Бс и би ми е било интеесно да се запознаем и да видя количката ти на живо.
Няма толкова случайно запознаване със САМАНД. Минавах покрай Шумен и спрях да пия кафе на 5-ти километър там има магазин на Лада и видях на първа линия черен САМАНД и си викам брех Лада Саманд . Поразрових се и разбрах че не е Лада и донякаде ми хареса. Така намерих и този форум. Гледам че си единственият който пише тука пак и потребителите не са много но и колите САМАНД не са кой знае колко. До колкото разбрах са само 6 внесени, сервизната мрежа и квалификацията на работниците не я бива. Но все пак колата ми хареса и екстрите и ми харесаха и цената ми хареса не че сам тръгнал да купувам но ми се искаше да я видя извън магазина без найлони и да разбера какви са впечатленията за тази кола. Ако някой ден имаш време може да се видим да пием по бира аз съм свободен след 18.00 часът делничните дни и може да ме потърсиш на или на sadrazam_@abv.bg |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
 |
|