Samand Club Форуми Samand Club
FORUM

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Първа Българска конна армия - Преброяване на коневладелците

Създайте нова тема   Напишете отговор    Samand Club Форуми -> ОФФ-ТОПИК
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
kiril_bulgaria

Местожителство: лято в Царево, зима на парно в Бургас

МнениеПуснато на: Пет Юни 29, 2007 8:47 pm    Заглавие: Първа Българска конна армия - Преброяване на коневладелците Отговорете с цитат

Казвам се Кирил, 48год, лятото в Царево, зимата на парно в Бургас. Харесвам си кончето и го яздя с удоволствие. Пък ако някой идва на море-да свирка, ще изпием по една бира. Пък ако знаете какво правя на барбекюто, пръстите ще си оближите.

Бивш първи коневладелец в България!
http://tzarevo-hotel.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
SadrazaM

Местожителство: гр.Бургас

МнениеПуснато на: Вто Юли 24, 2007 1:40 pm    Заглавие: Първа Българска конна армия - Преброяване на коневладелците Отговорете с цитат

Здравей гледам, че прекарваш част от годината в Бургас е и аз съм от Бс и би ми е било интеесно да се запознаем и да видя количката ти на живо.
Няма толкова случайно запознаване със САМАНД. Минавах покрай Шумен и спрях да пия кафе на 5-ти километър там има магазин на Лада и видях на първа линия черен САМАНД и си викам брех Лада Саманд Very Happy . Поразрових се и разбрах че не е Лада и донякаде ми хареса. Така намерих и този форум. Гледам че си единственият който пише тука пак и потребителите не са много но и колите САМАНД не са кой знае колко. До колкото разбрах са само 6 внесени, сервизната мрежа и квалификацията на работниците не я бива. Но все пак колата ми хареса и екстрите и ми харесаха и цената ми хареса не че сам тръгнал да купувам но ми се искаше да я видя извън магазина без найлони и да разбера какви са впечатленията за тази кола. Ако някой ден имаш време може да се видим да пием по бира аз съм свободен след 18.00 часът делничните дни и може да ме потърсиш на или на sadrazam_@abv.bg
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Samand Club Форуми -> ОФФ-ТОПИК Часовете са според зоната GMT
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети