Samand Club Форуми Samand Club
FORUM

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Продавам двигател ANDORIA

Създайте нова тема   Напишете отговор    Samand Club Форуми -> ПРОДАВА
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
kiril_bulgaria

Местожителство: лято в Царево, зима на парно в Бургас

МнениеПуснато на: Сря Апр 09, 2008 8:01 pm    Заглавие: Продавам двигател ANDORIA Отговорете с цитат

Продавам
Едноцилиндров дизелов двигател „ANDORIA”, комплект с муфа, гребен винт, копиран от оригиналният, резервни части зя три основни ремонта и други части по монтажа, които съм събирал. Двигателят е нов, неупотребяван, поддържан през време на съхранението. Цена 1000 ?. Цената не подлежи въобще на коментар, след като видях какво се продава и за какви пари-и-и-и става дума по магазините! Знам, че е малка в сравнение с магазините, и може да се стрестните, че нещо му има на двигателя, но трябва да освободя помещението, нямам къде да го съхранявам, а и незнам кога ще правя лодка.
Двигателят се намира на съхранение в Царево и може до ве види и закупи след 17.април до 10.май.

Бивш първи коневладелец в България!
http://tzarevo-hotel.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
kiril_bulgaria

МнениеПуснато на: Сря Апр 09, 2008 8:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Отговарям на ЛС:
В завод Странджа-Мичурин бях нач.ОТК и оттам съм го взел, когато се разпадаше завода. Двигателя е тежък, около 100кг с муфата, морско изпълнение, с регулатор на оборотите, ако винта е над водата. Пали се с манивела. Бяха закупини 6 двигателя с валута от Полша за да се монтират на лодки за АТИЯ, но така останаха. Бяха разпродадени и съпругата ми купи единият, (аз нямах право). Затова и имам много резервни части, т.е. горе-долу всичко, което искаха военните за 10 години подръжка при минимум 6месеца на година експлоатация.

Нова цена 1500лв, възможен коментар.

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
kiril_bulgaria

МнениеПуснато на: Пон Апр 28, 2008 6:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Двигателят продаден. Може да се затвори темата.

Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Samand Club Форуми -> ПРОДАВА Часовете са според зоната GMT
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети