|
Samand Club FORUM
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
samandlx
|
Пуснато на: Съб Апр 26, 2008 6:39 pm Заглавие: Ксенонови светлини на САМАНД |
|
|
От известно ме мъчи една щуротия. Дали могат да се внедрят в кончето ксенонови светлини, ама от тези истинските дето ги слагат на Мерцедесите и другите подобни. Обещавам да поразнищя идеята и да пиша и покажа какво може да се направи. Мисля, че е изпълнимо, но докато не проверя със сигурност нищо няма да заявя. Ако някой има някакви идеи по въпроса, моля да казва ще ми бъде драго. От друга страна не съм сигурен как ще се приеме този, своего рода тунинг на автомобила от дилъра и дали гаранцията няма да отпадне. Трябва да се провери.
Надявам се да имам скоро някаква информация по въпроса.
Хайде, съфорумци, лека и приятна вечер!
Христос Возкресе! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
 |
kiril_bulgaria

Регистриран на: 28 Юни 2007 Мнения: 102 Местожителство: лято в Царево, зима на парно в Бургас
|
Пуснато на: Нед Апр 27, 2008 8:17 am Заглавие: |
|
|
Гаранцията от вносителите няма да отпадне, поне така е при Русия, Украйна и Белорус, където имам поглед и подържам връзка. Консумативите и лампите не са обект на гаранция, а ел.системата е достатъчно надеждна. Единственото условие при тях е да бъде монтиран в посочен от вносителите орторизиран монтажен център на ксенон. Но това се отнася за големите градове, а за села и паланки се прави компромис.
Всичката информация е събрана тук:
http://samand-russia.ru/forum/viewtopic.php?t=1381&postdays=0&postorder=asc&highlight=%EA%F1%E5%ED%EE%ED&start=0
и тук:
http://samand-russia.ru/forum/viewtopic.php?t=310
Налегнал ме е мързел, от няколко дни, няма да превеждам и систематизирам информацията. Но въпреки това се надявам да ти бъда полезен ако имаш допълнителни въпроси.
Виж какво пише Владимир Квасков: "Поставил ксенон! Лампы нужны H3. Кстати купил комплект на авторынке и сам поставил за час. " _________________
Бивш първи коневладелец в България!
http://tzarevo-hotel.com |
|
|
 |
 |
samandlx
|
Пуснато на: Нед Апр 27, 2008 2:40 pm Заглавие: |
|
|
Мерси, ще ти бъда благодарен, за това. Ако искаш, мога да ти помогна с превода и систематизирането на информацията. Знам и руски и английски, а и съм старшно доволен от машината служи ми безупречно досега и се представи перфектно през зимата.
Христос Возкресе и весело изкарване на празниците! |
|
|
 |
 |
samandlx
|
Пуснато на: Вто Апр 29, 2008 3:30 pm Заглавие: Последни новини |
|
|
Здравейте, народе! Ето последните подробности, касаещи ксеноновите светлини на Жребеца.
С гаранцията проблеми няма, говорих с офиса в София и те потвърдиха, единственото условие е да се спазят техническите изисквания за мощност на електрическата мрежа и товарите на лампите. В случая, аз се спрях на XENON HID (high intensity discharge) 50W с 5000K излъчвана светлина температура - превода не е точен, но идеята е че при тази стойност се получава хубава бяла светлина с голяма плътност и пробивност. Ако ви харесва синята или синкавата търсете от 5000 нагоре. Вторичен проблем е замърсяването на фара при каране и това налага на монтирането на допълнителен умивалник за фаровете. За това хората нищо не казаха, но определено ше има втора среща с тях за доуточняване.
Комплекта лампи (препоръчвам ви комплект) е по ваш избор, стига да е с цокъл H3 и мощност не повече от 50 W или рискувате да съсипете инсталацията на колата.
Монтажа на комплекта можете да си го направите и вие, може и в сервиз да го изпълнят. Аз смятам да си го направя сам, въобще не е трудно, даже хората дават и подробни инструкции за монтажа.
Обещавам да покажа всичко, след като го направя с подробни снимки и инструкции кое каде и как се прави.
Успех и лека вечер от мен. |
|
|
 |
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|