| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kiril_bulgaria

Регистриран на: 28 Юни 2007 Мнения: 102 Местожителство: лято в Царево, зима на парно в Бургас
|
Пуснато на: Чет Окт 11, 2007 11:37 am Заглавие: Какъв апетит има Вашето конче? |
|
|
След като направих няколко контролни замервания с пълен-пълен резервоар на колата мога да кажа за апетита на кончето ми следното: 1000км се изминават с 58 до 60л бензин. Бензина е купуван само от ЛукОил. Колата е карана основно по хубав път-Царево-Бс-Сф-Гво-Вн, но скороста си я бива 120-140. Градско имам около 300км на 1000км изминат път.
Така, че кончето ми не е лакомо. Отказах се да слагам газов инжекцион-само главоболия (чета по форумите). Може би ако е такси е оправдано, но не и за кон за лични нужди. _________________
Бивш първи коневладелец в България!
http://tzarevo-hotel.com |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
 |
pnar
|
Пуснато на: Пон Окт 15, 2007 11:47 am Заглавие: |
|
|
| При направения от нас Test drive в 15 града на България установихме,че реално автомобилът харчи 6,5л/100км в градски условия и то при неразработен двигател.Имайте впредвид,че когато е Test drive атомобил никой не го щади и газта се натиска докрай. |
|
|
 |
 |
kiril_bulgaria

Регистриран на: 28 Юни 2007 Мнения: 102 Местожителство: лято в Царево, зима на парно в Бургас
|
Пуснато на: Нед Ное 18, 2007 3:56 pm Заглавие: |
|
|
26.300км, Път Бургас - Шипка - Габрово.Преспиване. Габрово - В.Търново - Габрово - Шипка - Бургас - Царево. 27,014км
Общо 714км.
Особености:
1. Колата прегледана, масло на 1.300км, нови зимни гуми NOKIAN WR G2.
2. По пътя Бургас-Сливен много силен страничен вятър.
3. Шипка - и в двете посоки само на втора или трета, много TIRове. Направо ми се плачеше, но такава е ситуацията там сега.
4. Скорост - между 100 и 130. Помежду другото към 120 -130 на пета двигателя сякаш пее приспивна песен.
Изразходвано гориво 43,6л. Пълен - пълен резервоар.
Среден разход: 6,1л/100км[/u] _________________
Бивш първи коневладелец в България!
http://tzarevo-hotel.com |
|
|
 |
 |
|